Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سردار اسکندر مؤمنی در مراسم افتتاح ۳۵ مرکز مانیتورینگ در سطح استان‌های کشور و سامانه‌های هوشمند ثبت تخلفات با اشاره به همکاری خوب سازمان راهداری با پلیس اظهارکرد: در ابتدای استفاده از فناوری و سامانه‌های هوشمند چون تعداد آنها کم بود ثبت تخلف به صورت متمرکز از مرکز انجام می‌شد.

او به گسترش سیستم حمل و نقل جاده‌ای اشاره کرد و ادامه داد: با توجه گسترش سیستم حمل‌ونقل جاده‌ای و تعداد سفرها، تعداد دوربین‌ها افزایش یافته و دیگر به گذشته به صورت متمرکز از این مرکز، تخلفات ثبت، ابلاغ و اعمال نمی‌شود و در تمام کشور از امروز این مراکز مانیتورینگ در سراسر کشور افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین فرمانده ناجا ادامه داد: از این به بعد در همان منطقه‌ای که تخلف صورت گیرد پلیس استان نسبت به ثبت تخلف اقدام خواهد کرد و این کار ما برای سرعت‌بخشی، دقت بیشتر و صحت و همچنین تمرکززدایی از مرکز است.

سردار مومنی تصریح کرد: با افتتاح این سامانه‌ها بازدارندگی در تخلفات را شاهدیم و سریعتر از گذشته تخلفات به فرد متخلف اعلام و در سامانه درج می‌شود که نتیجه آن کاهش حوادث و تلفات جاده‌ای است.

او به بومی بودن این سامانه‌ها اشاره کرد و گفت: ممکن است برخی از قطعات آن خارجی باشد اما به طور قطع می‌توان گفت که سیستم نرم‌افزاری و سخت‌افزاری این سامانه بومی است.

جانشین فرمانده ناجا تاکید کرد: تردد خودروها در جاده و کاهش سرعت هنگام رسیدن به یک دوربین وقتی فکر می‌کنند که باید در جلوی دوربین سرعت خود را کم کرده و بعد اضافه کنند تا تخلف سرعتشان ثبت نشود اما نمی‌دانند که دوربین‌ها سرعت متوسط را محاسبه می‌کنند چرا که جای دوربین‌ها ثابت است و آنها فاصله و زمان طی شده توسط این خودرو در بین دو دوربین را محاسبه کرده و تخلف احتمالی را اعمال قانون خواهند کرد.

سردار مومنی با بیان اینکه سامانه‌های نسل جدید این ظرفیت و قابلیت را دارند که علاوه بر ثبت سرعت متوسط نیز فاصله طولی بین دو خودرو را ثبت کنند گفت: خوشبختانه تعامل خوبی بین پلیس راه و حوزه راه وجود دارد. تعداد کشته‌ها و سوانح نیز از ۲۸ هزار نفر به ۱۶ هزار نفر رسیده و خودرو از ۷ میلیون به ۱۹ میلیون و این نشان‌دهنده این است که بستن کمربند، کنترل سرعت، گسترش و بهبود جاده و اصلاح نقاط حادثه‌خیز در این بین مؤثر بوده است.

او با اشاره به استفاده از سیستم هوشمند در جاده‌های کشور تصریح کرد: نمی‌توان با روش‌های سنتی و قدیمی تردد را کنترل کرد چرا که افزایش خودرو و افزایش سفر را داریم و نمی‌توان با آن سیستم ترافیک را سامان بخشیم؛ استفاده از فناوری و سیستم هوشمند یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است. در یک سال گذشته ۶۰ میلیون نفر از طریق سامانه راهور ۱۲۰ و سیستم پیامکی با پلیس تماس گرفته و خدمات دریافت کرده‌اند.

جانشین فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: هم اکنون در سیستم جرائم رانندگی به گونه‌ای است که اگر کسی تخلف کند به وی پیامک ارسال می‌شود؛ اگر میزان جرائم یک خودرو از یک میلیون تومان بگذرد به وی ابلاغ می‌شود و باید بگوییم که بیش از ۷۰ هزار مورد ابلاغ داشته‌ایم.

او همچنین با اشاره به سوانح جاده‌ای، گفت: ایمنی خودرو از یک طرف می‌تواند در کاهش تلفات مؤثر باشد؛ در یک جاده واحد می‌بینیم که خودرویی با سرعت ۲۰۰ کیلومتر در ساعت رانندگی کرده و واژگون می‌شود و هیچ آسیبی به سرنشینان نمی‌رسد اما خودروی دیگر در همان جاده با سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت رانندگی کرده، واژگون شده و همه سرنشینان زخمی می‌شوند؛ در این قسمت ایمنی خودرو بیش از پیش مشهود است.

سردار مومنی تاکید کرد: ۵۰ درصد کشته‌ها در سر صحنه و ۵۰ درصد دیگر در مسیر بیمارستان‌ها است که باید گفت این بسیار زیاد است چرا که نُرم جهانی این آمار به گونه‌ای است که باید در مسیر و بیمارستان‌ها ۲۰ درصد جانباخته داشته باشیم نه بیشتر.

او با تاکید بر اینکه شرایط کشور در حوزه ایمنی بهتر شده است، اظهار داشت: طبق آخرین یافته‌ها در جاده‌هایی که سیستم هوشمند نداشتیم مشاهده کردیم که روز اولی که سیستم هوشمند نصب شد ۱۰ درصد خودروهای عبوری تخلف داشتند که این آمار بعد از ۵، ۶ ماه به نصف رسید و بعد از یکی، دو سال کمتر از یک دهم درصد شد و این بازدارندگی سیستم هوشمند ثبت تخلف را در کاهش تخلفات نشان می‌دهد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۳۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: با ورود بخش خصوصی از طریق واگذاری و برون‌سپاری بخش عمده‌ای از مسئولیت‌هایی که از طریق وسایل هوشمند قابل اجرا است، کمبود نیروی پلیس راهور برطرف شود.

سردار تیمور حسینی در حاشیه دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در تمام دنیا برای کلان شهرها و استان‌هایی که در معرض آلودگی هوا قرار دارند، برنامه‌های فوری را اجرا می‌شود. از نظر من اگر بتوانیم طی مدت ۱۰ سال طرح جایگزینی خودروهای هیبریدی و برقی را در استان‌های درگیر با آلودگی هوا اجرا کنیم، به موفقیت چشمگیری دست پیدا خواهیم کرد.

وی با اشاره به فعالیت خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون‌شهری افزود: این کار بر اساس تبادل اطلاعات مدیریت شهری و پلیس اجرا شده است و مطابق با آن پس از استعلام از سرور اجرایی پلیس مشخص خواهد خودروی مورد نظر برای حمل این محموله مجوزهای لازم را دریافت کرده است یا خیر؟، اگر فعالیت خودرو بدون مجوز باشد مطابق با جدول جرایم با آن برخورد می‌شود.

رئیس پلیس راهور فراجا پیرامون تأثیر مثبت ثبت تخلف ناوگان‌های باری خاطر نشان کرد: هر کاری که در آن نظارت و کنترل وجود داشته باشد، در نهایت به نظم منجر می‌شود، چراکه برای آن آئین‌نامه و دستورالعمل وجود دارد. اگر اقدامی براساس آئین‌نامه باشد و برای آن ضمانت اجرا در نظر گرفته شود می‌تواند افراد را به سمت رعایت ملاحظات سوق دهد.

وی تصریح کرد: امیدوارم با ورود بخش خصوصی از طریق واگذاری و برون‌سپاری بخش عمده‌ای از مسئولیت‌هایی که از طریق وسایل هوشمند قابل اجرا است، کمبود نیروی پلیس راهور برطرف شود.

سردار حسینی اضافه کرد: سامانه‌های ثابت به دلایل مختلف از جمله حمایت نشدن به موقع از پیمانکاران با یک وقفه جدی مواجه شد، اما می‌توان با استفاده از تجهیزات دستی، قدرت مانور بالا و سرمایه‌گذاری روی واحدهای کوچک این مسائل را بهبود بخشید.

کد خبر 749705

دیگر خبرها

  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۵۵ هزار وسایل نقلیه در جاده‌های خراسان شمالی 
  • ثبت ۵۵ هزار تخلف سرعت خودرو طی فروردین در خراسان شمالی
  • دوربین‌های هوشمند جاده‌ای چگونه تخلف و سرعت خودرو‌ها را ثبت می‌کنند؟
  • تصادف در جاده رشت - انزلی ۱ کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۵۵ هزار وسایل نقلیه در محورهای خراسان شمالی
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • ثبت بیشترین تخلف سرعت در محور ارومیه- مهاباد
  • ۲۱ میلیون تردد در جاده های استان تهران ثبت شد
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم