Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ عین‌الله جهانی معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا اظهار کرد: شماره حسابی که برای پرداخت جریمه‌های تخلفات رانندگی در نظر گرفته شده، شماره حساب خزانه است بانک‌های مسئول مکلف اند بعد از اینکه پول را دریافت کردند به حساب خزانه واریز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: درگاه‌هایی همچون سایت راهور ۱۲۰ و یا استفاده از‌ ای تی ام بانک‌ها بهترین و امن‌ترین راه پرداخت جرائم هستند و سریع هم کار انجام می‌شود، اما برخی شرکت‌های خصوصی یک سری اپلیکیشن‌هایی بارگذاری کرده اند که نوعی درآمدزایی است و تنها هدفشان خدمت به مردم نیست.

سرهنگ جهانی گفت:تحت هیچ شرایطی قبض های جریمه و خلافی خودرو را با سامانه های متفرقه پرداخت نکنید.یکی از اشکالات این درگاه ها این است که مبالغ پرداختی را بلافاصله به خزانه بانک مرکزی منتقل نمی کنند و مدتی در حساب ها یا خط اعتباری خود نگه می دارند.

وی گفت:با این اقدام، افراد باوجود اینکه مبلغ جریمه را پرداخت کرده اند، اما این پرداخت در عمل ثبت نشده و دچار تاخیر می شود.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا تصریح کرد: مردم عزیز تحت هیچ شرایطی جریمه‌ها را از طریق ایگونه اپلیکیشن‌ها پرداخت نکنند همچنین ما به بسیاری از بانک‌ها تذکر داده ایم که چرا جرائم دریافت شده را بیش از ۲۴ ساعت پیش خود نگه می دارند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس راهور جرایم رانندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۷۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع

مدیرعامل شرکت توانیر از پرداخت ١٥ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکتهای توزیع نیروی برق کشور از ابتدای اردیبهشت ماه امسال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در گردهمایی سراسری نیروگاههای کشور هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاهها اعلام کرد و گفت: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر طی دو نوبت یکبار 20 هزار میلیارد تومان و یک نوبت هم 30 هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و از ابتدای اردیبهشت نیز جریان پرداخت نقدی به شرکت های تولید کننده برق از طریق بورس دنبال می شود.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر محترم نیرو که باید سهم معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویتها به تولیدکنندگان برق و بخشهای انتقال و توزیع تخصیص می یافت که با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچکتر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکتهای توزیع و تولید برق هستیم تا خود شرکتها در قبال درآمد و هزینه های خود مسوولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکتها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاهها طی یک بازه زمانی ٣ ساله را که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • عکس | بیشترین تا کمترین نرخ جریمه‌ های رانندگی
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده
  • ارائه ۴۱۰ هزار ساعت خدمت مشاوره‌ای رایگان به مردم
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق